Категорија:en:Денови од седмицата

Во оваа категорија се поместени деновите од седмицата на англиски јазик.

понеделник - Monday вторник - Tuesday среда - Wednesday четврток - Thursday петок - Friday сабота - Saturday недела - Sunday

седмица - week

Оваа категорија моментално не содржи страници или податотеки.