МакедонскиУреди

6 или шест

Читање и изговорУреди

Читање: ше'ст /še'st/ (|=поделба на слогови, '=акцент)
Рима: -ест или -ес или -ет

ЗначењеУреди

  1. Арапски број шест.

ЕтимологијаУреди

ПотеклоУреди

ИзвориУреди